Wat zal ik eens zeggen…

Ik weet dat ik nog foto’s moet uploaden… misschien van het weekend… (savonds natuurlijk)

en toen bleef ik gewoon steken… heb niets zinnigs te melden…
Dan maar wat geweldige muziek –> Anouk – Woman

Weet iemand toevallig hoe je youtube filmpjes met beeld kan invoegen in wp ipv zoals hierboven als link??

6 thoughts on “Wat zal ik eens zeggen…

 1. Peet says:

  Ja, weet ik. Op YouTube heb je twee codes naast het filmpje staan: insluiten en url. Je moet de code van insluiten kopiëren naar de HTML-editor van je WordPress. Als het daar plakt en logje opslaat, dan krijg je als het goed gaat het filmpje direct op je blog te zien, zoals bij mij met de trailer van komt een vrouw bij de dokter. Succes!

 2. Lnnkz says:

  Lekker nummer ja! En de oplossing van Peet is helemaal goed!

 3. Maaika says:

  Ah weer wat geleerd… nou kan het net bij dit nummer niet hahahaha

 4. Danielle says:

  Joepie een vriend erbij op Facebook! 😉 En over het social me, dat zijn allemaal kleine icons, die kun je gewoon downloaden… http://www.google.nl/search?hl=nl&q=social+icons&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGGL_nlNL320NL320&ie=UTF-8 er zijn verschillende formaten en uitvoeringen enzo! En dan gewoon lekker met de hand htmllen in je sidebar! En nu een vraag aan jou.. hoe krijg ik die leuke tags wolk zoals jij hier rechts hebt? 😉

 5. Maaika says:

  Die tag-cloud kan je zo downloaden voor wp.. hij heet WP-Cumulus en je kan ‘m zo opzoeken in de plugins van wp… good luck…

 6. Martine says:

  Ja, muziek is altijd goed en fijn! :mrgreen: Had je een leuke Sint? xMM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.