Wat eten we nou… ik weet het niet meer…

*
Ik weet het echt niet meer… Ja gisteren patat (breuh…) dat eet ik dus echt een paar weken NIET meer!! Voor vanavond had ik soepgroente, stokbrood, tapenades, aioli en kruidenkaas gehaald… Yummm… en ik hou niet eens van soep hahaha… maar ik genoot van de verse groente en het warme eten…

Gisteren al een heleboel ingeruimd en vanavond zie ik wel wat er nog gebeurt… Morgen ga ik lekker lasagna maken in de nieuwe oven… Yay!!! De Inductie kookplaat is echt te vet voor woorden… Ik ben helemaal happy de peppy =)

*

One thought on “Wat eten we nou… ik weet het niet meer…

  1. Ik herken het hoor. Hier hebben we ook een paar weken van alles en nog wat gegeten door de verhuizing. Gelukkig is het nu weer normaal :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>